Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför

Jag är inte med i din känsla
av extas.
Är tyst,
hör din andning.
Känner mig nyttjad,
är ensam i din njutning.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-02 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra