Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptance

Att se mig I spegeln
och se mig som jag är..
Acceptera mig,
är det bara jag som kan göra

Förändring
av det jag ser
kräver mod, mod och åter mod
av mig själv..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-02 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra