Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrede

Vrede är en känsla
som mynnar i rädslan
av det förskräckliga, hemska
som har hänt i livet…
tidigare…
Men livet är just nu...
Varför är du arg?




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-02 18:19



Bookmark and Share


  Akke
Det har nog med vanor att göra.
Gamla mönster som bottnar i rädsla.
Man tänker ju inte att nu ska jag BLI arg.
Autopiloten typ.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Shifra