Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

Att vara nära dig
i dina ögon,
att se mig själv i spegeln,
ibland lycklig
ibland rädd
ibland med kärleksögon.
Jag vill se mera,
kom nära mig.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-02 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra