Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elakhet

´Må en sjukdom
bli uppkallad efter dig´

Elakheten känns
när jag önskar dig olycka,
då är jag försmådd
och en liten, liten
människa.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-02 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra