Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Winter wonderland

Det är lördag
Marken är frostig och vit
Hon ligger stilla och tyst på de frusna löven
Det enda hon kan höra är andetag som inte finns
Andetag som hon tappat för längesen
Dem som brukade värma i hennes hjärta
Dem som hon önskade att lyssna på förevigt
Men nu är allt fruset och inga fler förändringar kommer ske
Här i den vackra snön kan inget skada oss, viskar hon och sluter sina ögon




Fri vers av Dark Star
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dark Star
Dark Star