Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi prioterar kronan högt

Det är ett vinterland i mitt rum
Och jag virrar in mig i tjocka täcken
Och begraver mig och skjuter mig
I hopp om din undsättning
För jag vill vara din törnrosa

Jag skulle bära kronan varsamt
Jag lovar och svär

Men snart fryser själen till is
Kroppsvärme
och
du
som
är
iskall
Värm sönder mig
få mig att smälta
Innan istiden slår till




Fri vers av dirtyasphalt
Läst 227 gånger
Publicerad 2010-01-03 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dirtyasphalt