Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3/1: Namnsdagslimerick till Alfred och Alfrida

 

Det sägs att Alfred och Alfrida

i sängkammarn var så rigida

att var psykolog

som beteendet såg

fann gott att dem kalla morbida. 

 




Bunden vers av © anakreon VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 08:46

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Ja Calle och jag är blott trogna elever
till Bodil så länge vi andas och lever.
Poeter punkt se men utan Bodille
vore som Herkules utan sin pille.
2010-01-06

    Bodil Sandberg
poeter utan Calle och rune ..yes reed my lips
vore detsamma som öron utan clips*
2010-01-04

  Rune Thorsell
Om deras erotiska sängbataljer
vill man ju höra intima detaljer.
Har dom exempelvis speglar i taket
som återger allting öppet och naket?
Brukar dom använda björkris och pisk
för att stjärtarna värma med prygel och smisk?
Berätta! Berätta så att man får höra!
Likt massor av andra är jag idel öra!

Perttu Pervo.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP