Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

le!

Le
mot
dig
själv ,

får
du
ett
leénde
tillbaka
<3




Fri vers av BtwJennie
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-03 22:21



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2010-01-03

    Nicklas VIP
Stämmer bra det! Så brukar det fungera!
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

BtwJennie
BtwJennie

Senast publicerade
kalla golvet
le!
* Se alla