Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsfrände

Från den vildaste tigerns döda själ
Stiger en orkan med glimten i ögat
Fri som en dansande näckros längs ån
Känner den doften av nyförälskelse
Ett yttre skal besegras av en inre styrka
Ett rop ekar och två stormar kolliderar

Vi är
Vi finns
Vi älskar




Fri vers av AndyEla
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 23:46



Bookmark and Share


  Paradox
Vackert skrivet.
Applåder.

// Sallie (:
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

AndyEla
AndyEla