Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdans

Dödens fläkt
kom förbi
två meter ifrån mig
såg dina tomma ögon
stirra upp i taket.
Musiken tystnade,
hjälpande händer
pumpande
blåsande
ambulans..
Kände inte för att dansa mer
åkte hem,
saaaakta.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 10:15



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
de som börjar få åldrande pumpar begriper sig på sådant här
väl skaldat
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Shifra