Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbestyr

vaknar
lyssnar på radio
fixar min gröt
min speciella gröt
med blåbär och kanel
fixar espresso
läser tidningen
kollar in datorn
kollar ut,
på fina utsikten
alla fina färger på hav o himmel
från mitt fönster
som behöver tvättas
någon gång
när jag får lust,
men inte nu.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 143 gånger
Publicerad 2010-01-04 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra