Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjets hav.

Jag ser hur mitt liv
Passerar mig i dimman
Av genomskinligt glas
Och glömda minnen
Och hur även jag försvinner sakta bort

Från mitt förnuft. Kontrollen
Och mitt klara sinne
Har jag låtit rinna
Ut i nöjets hav




Bunden vers av amber
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 23:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Life is not a party ;)
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

amber
amber