Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt jag skrev när jag mådde som sämst..


falla

Man måste falla för att förstå att man är i botten
Det har jag gjort
Jag orkar inte mer
Jag vet att jag är hopplös och misslyckad.
Det får jag pikar för varje dag.
Jag har inget jobb, jag har skulder, jag röker och jag festar varje helg.
Får aldrig höra något positivt
Allt är bara skit med mig.
Jag har verkligen misslyckats med allt här i livet.
Om jag försvinner, så slipper ni se mig misslyckas ännu mera..

farväl...




Fri vers av p3arlan
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-10-25 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

p3arlan
p3arlan