Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att känna, känna något man inte vill känna men finns tyvärr där varje dag..


Säg mig..


Se in i mina ögon

- säg att du inte älskar mig

Ser du att det gör ont?

- säg att du ser det

Ser du sorgen som endast syns i mina ögon?

- säg att jag inte döljer det

Om du håller om mig, känner du hur mitt hjärta svider?

- säg att du känner hur ont det gör att känna saknad

Sorgen ska du se, smärtan ska du känna.

- säg att det inte var så, säg att det är inbillning.

Så sorgen kan bli till lycka och smärtan till kärlek.




Fri vers av p3arlan
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-12-06 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

p3arlan
p3arlan