Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig värdig.

Den skönhet jag strävar efter
Finns inte i denna värld
Det är en overklig perfektion
Ett montage
Och jag vet att du vill ha
Den andra perfektionen
Den som äger även jag
Men i den kompletta världen
Som vi ska leva i
Finns ingen plats
För varken yttre fel
Eller någon slags logik.




Bunden vers av amber
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-04 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amber
amber