Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är jag?

jag har börjat tvivla på vem jag är
och jag undrar just hur jag hade varit
om min barndom varit annorlunda

för jag vet inte vem jag är
bland olika människor är jag olika personer
och med mig själv är jag flera

och jag ber om ursäkt
för jag är inte stark fastän jag är ensam
och först när gråten står i halsen
kan du glimta
mig

och jag undrar om det alltid kommer att vara så här
för jag vet inte vad jag ska söka efter
för att finna den ro som behövs

jag vet inte vart jag ska ta vägen




Fri vers av BaraOrd
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 01:53



Bookmark and Share


  The Stargazer
Jag känner igen känslorna. De stämmer nog egentligen in på de flesta. Vi är ju alla mest produkter av våra omständigheter, formade av våran omgivning, och om man ändrar något ur sitt förflutna kanske man hade blivit en helt annan person. Jag gillar den här texten, den berör och väckter många intressanta tankar.
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd