Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa, min

Hör dåligt,
knarr i rösten
vill förstå,
men gör det inte,
jag förklarar,
talar tydligt,
låååångsamt,
blir missförstånd
gnäll, mera knarr
inte lätt att vara 91
ha ont, glömmer fort
och att vara min far.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-05 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra