Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respons

Respons på det skrivna
blir som en drog,
vill ha mer, mer och ännu mera
av dina ögon
din tanke
din åtanke
om orden.
Men,
egentligen…
jag skriver för min egen själ
som vill komma ut
i det fria..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-05 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra