Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allas sorg.

Visst har vi alla någongång
Försökt att döda sorgen
Vissa med en kniv
Andra med att skriva sånger.
Det ena och det andra har även jag
Försökt förändra
Men jag står hjälplös och still
För denna sorg
Är inte min.




Bunden vers av amber
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 15:05



Bookmark and Share


    baruk
Nej, när det gäller någon annans sorg är det säkerligen på många sätt svårare att göra något åt den. Mycket fint och känsligt skrivet!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

amber
amber