Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Signaler

Mina omedvetna signaler
ger i betraktarens öga
känslor, som jag inte rår över..
Jag värjer mig,
snällt..
ibland lyckas jag,
ibland inte..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra