" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

citat: "å sen kan fan växthuseffekten dra jävlar åt helvete"




elva inne - trettiofem ute

 

 

 

 

 

kölden trycker sig igenom väggarna.

helt sjukt kallt att vakna vid åttasnåret och dra armarna som metalliska, rostfria bestick genom en köksluft som går att skiva upp i tunna bitar. ® vaknade till och försvann ner i källardjupet. ner i pannrummet.

detta måtte vara bränsleförsäljarnas och pelletsleverantörernas haydays. elbolagens ‘katching!’. kanske gjorde han en vedbrasa därnere.

jag ska klä på mig nåt och trotsa vädermakterna. ett sånt här klimat fordrar, jag sade; fordrar, frukost i sängen.




Fri vers av wayward - taiga
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-06 08:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man får lust att, liksom Nena sjöng, stanna kvar i sängen.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga