Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönster

´Var snäll så blir du älskad´
mitt gamla cementerade mönster..

du som var nära mig
var viktig för mig
så viktig att jag gjort allt
för att bli omtyckt
så att jag försvunnit
i snällhetens oljiga smet
som suddat ut mina konturer
till en oigenkännlig smörja
av människa.
förstår att du tröttnar
Men..
det är enkelt att ha någon
som alltid gör det du vill
när jag sen inte vill längre
trycks jag ner
i ett hål, ett mörkt hål
av osäkerhet, otrygghet
vilket gör mig
ledsen, arg,
förbannad, hysterisk
jag vill ut, bort, fly
vilket jag gör
en gång,
en gång till
flera gånger..

jag ser mönstret..
av mitt liv,
äntligen.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-06 21:37



Bookmark and Share


    eva m h
Smärtsam insikt
2010-01-11

  Line W
Jag önskar dig all lycka och dina konturer tillbaka!! Kram
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Shifra