Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack dagen ...

Livets alla tankar jag tänker ,
sitter här och ser hur mörkret sig sänker ...

Tänker tillbaka på det som varit ,
på hur jag framåt i livet har farit ...

Dags att stanna opp och tänka ett slag ,
i morgon det komma åter en dag ...

Jag skall fånga den i min hand ,
ja , på morgon dagen jag skall lägga ett band ...

Inte låta något gå mig förbi ,
jag skall släppa loss och skrika ...
- Nu är jag fri ...

Fritt är mitt sinne och själen har nu hittat ro ,
och jag trivs och mår bra där jag bo ...

Tack för att jag nu hittat tillbaka ,
ska aldrig göra så att jag en dag till försaka ...




Fri vers av Anna-Lena Holmberg
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-06 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Lena Holmberg