Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens vackra lyra ...

Jag skall nu leva som morgon dagen
inte fanns ,
livet ger mig då mera chans ...

Jag skall njuta av det goda som livet
ger ,
göra det jag känner och vill och ser ...

Inget skall längre få mig att backa ,
skall aldrig mer komma i en sådan svacka ...

Nej jag skall bara lyssna till mitt hjärta ,
som upplevt mycket sorg och smärta ...

Hjärtat skall nu mig få styra ,
och jag skall låta själen få ta lyra ...

Lyra på allt det vackra och det goda ,
som mitt inre sedan skall få froda ...




Fri vers av Anna-Lena Holmberg
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-06 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Lena Holmberg