Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


Du har det jag saknar

Jag gillar att ditt leende inte är helt symmetriskt
Jag gillar
att du förstår mig när jag på fyllan sluddrar fram fel ord

Jag gillar att du naket ser igenom det jag är
Jag gillar att du har det jag saknar
när jag saknar det




Fri vers av BaraOrd
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-07 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd