Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir man bara så ledsen.....


Innerst inne

Innerst inne är jag rädd -
men jag pejlar först in läget
om jag ska någonstans
innan jag börjar prata på en gång

Innerst inne är jag rädd och
lite osäker på mig själv -
men jag vågar ta tag i saker

jag tänker på Lotta på bråkmakargatan -
kan själv men fixar jag det inte
ber jag om hjälp

Innerst inne är jag rädd -
men jag försöker att inte visa osäkerhet

Innerst inne är jag rädd -
men jag har lärt mig hur jag fungerar och
är och jag försöker säga som det är

Innerst inne är jag rädd -
och idag blev jag fråntagen det jag
kan då jag var på anställningsintervju
och jag fick höra

du har ett osynligt handikapp vänd dig till
något annat ställe som vill ha dig på lönebidragsanställning

Innerst inne är jag rädd -
men jag vet att jag kommer över detta
och jag får ta nya tag

jag kan inte rå för min ulcerösa kolit och reumatism

jag är den jag är och kan mycket ändå

100107




Fri vers av sajo
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-07 16:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag förstår att du blev ledsen, men jag tror att du finner något
som du kommer att trivas med och där du uppskattas för den du verkligen är, jag vet att du kan mycket, och utför det på dina villkor, så var inte rädd, det kommer att gå bra
2010-01-07

  Christine Sabel
Tråkigt att höra, jag har också fått avslag idag, önskar dig lycka till! Visst kan vi! Jag är också osäker på mig själv
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo