Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmarna passerar, inget händer och hela kroppen kliar





Timmarna brinner upp
En efter en.

Hela dagen passerar
Utan att något händer.

Ingenting händer!

Telefonen bara ringer och ringer och ringer och ringer

Sitter och försöker svälja ner
harkla och rossla

Kan ni inte bara lämna mig i fred?!

Sjunker ner långsamt i stolen
Smärtsamt och jobbigt, påfrestande

Det kliar överallt.

Telefonen tinger igen
Timme ut och timme in.

Och INGENTING händer.

Telefonens signal skär genom luften
Likt ett skrik som ber om att få störa

bara lite till

Bringa mig olycka
Snälla

Gå bort från mitt fönster kära du.
Jag måste få titta ut medans mörkret kommer krypande

Flera timmar dör
Ingenting händer


Stör mig inte, mitt liv står still.




Fri vers av KanskeJonasIdag
Läst 618 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-07 18:18



Bookmark and Share


    annasofia.
I fucking love it! Ja!
2010-11-30

    annasofia.
I fucking love it! Ja!
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

KanskeJonasIdag