Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirklar


Det finns inget att göra.

Totalt oinspirerad till allt.


Uttråkan blev det nya syre,

och varannan minut trycks facebook upp på skärmen.

Kanske har något nytt hänt, kanske har någon skrivit något roligt.

Nej, inget kul händer.


Imorgon börjar allvaret, många sysslor väntar.

Måste leva ut kvällen till det fullaste.

Men det finns inget att göra,

Ingenting alls.


Efter att ha kollat igenom vilka filmer som finns att se för tredje gången tappar jag intresset.

Klickar fram facebook igen, inget har hänt.

Det finns inget att göra.




Fri vers av KanskeJonasIdag
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-25 21:52



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Haha preciiis där är jag! :D
Kunde inte sagt det bättre själv!
Fick du mig fnissa lite här iaf.
Tack :)
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

KanskeJonasIdag