Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte bryr vell du dig, bara du får som du vill...


Inget blir kvar

Jag ger dig och du bara tar
Men ändå ber du om mer än vad jag har
Jag gav dig allt och vad fick jag av de??
Falsk kärlek, det fick jag se

Jag vågar inte gå emot, min kärlek är så djup
Det känns som för dig skulle jag hoppa ut för ett stup
Men vad skulle jag få för de??
Inget, jag skulle inte se mer

Döden känns lockande, att kunna få stopp på allt
Men jag har för mycket att leva för, även när de känns kallt
Jag känner mig instängd, som i en säll
När jag lutar mig tillbaka och lyssnar på ditt gnäll

Hur ska jag göra för att få allt att sluta
Ska jag skrika vad jag känner och sedan kuta??
Nej, jag ska nog vänta bara en liten stund till
Ingen kommer ju ändå få reda på vad det är jag egentligen vill...




Bunden vers (Rim) av Isolde
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-08 10:19



Bookmark and Share


  oMareld
Du är stark

bra

skrivet
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Isolde