Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ljusord, igår märktes det och min timer har jag flyttat fram


Av ljuset

Av ljuset som återvänt -
ser man trots kylan leende läppar

Av ljuset som återvänt -
ser man hur blommornas
blad
sträcker på sig och blir glad

Av ljuset som återvänt -
känner man hur det gamla
höstbatteriet blir uppladdat
och får ny kraft

Av ljuset som återvänt -
vet man med sig att det
följer en vacker tid

Av ljuset som återvänt -
känns det som magi
och en speciell energi

100108




Fri vers av sajo
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 12:36



Bookmark and Share


  aol
trösterik skrift
2010-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Det bär med sig hopp.
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo