Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten, som är en haiku, har aldrig varit publicerad i DN, vad än elaka tungor påstår samt velat hävda


Jag är verkligen ingen anhängare av att amatörer har sex med varandra






Aska bokskog lönn
björkar svedjebruk åter
bruk vårsådd solsken




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 03:02



Bookmark and Share


  aol
verkligen gillas
2011-10-03

  Nina Ahlzén
hmm, tror jag sett den där ändå...
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP