Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag när Min Bästa Killkompis var kär. :) Detta tror jag händer ofta,tyvärr..=/


Kärlekens Land

En fin pojke på dig ser.
Du tittar på honom och ler
Du önskar att du honom kunde få.
Men du vågar inte fram till honom gå
Du tror du är ful och blyg,
Och nöjer dig därför att titta i smyg.

En vacker flicka mot dig ler.
Du rodnar och hoppas hon inte ser
Du vill resa till kärlekens land,
Och hålla om hennes hand
Men du tror att du är ful och blyg
Så du gillar henne bara i smyg.

Två vackra personer på varandra ser.
Pojken rodnar när flickan ler
Båda drömmer om att hålla hand,
Och resa iväg till kärlekens land
Dom kommer aldrig varandra få.
För ingen av dom vågar framåt gå.




Fri vers av Idahoo
Läst 795 gånger
Publicerad 2005-10-26 16:08



Bookmark and Share


    ingentingflicka
Sånt här är bara för sorgligt.
2007-10-19

  Eva Sjöberg
Vilken fin dikt, lite sorglig förstås att ingen vågar ta steget, men vi har väl alla varit där. Bra flyt i texten och gillar historien som man kan följa. Skulle vilja se en målning till denna texten, skulle bli så vackert. Rimmet känns inte krystat. Bra!!
2006-02-15

    Mystery
Haha, jag är här igen och läser den, känner igen den och sparar den som bokmärke (igen).. Den är helt enkelt toppen! :)
2005-11-07

    Mystery
Som du säger så händer det nog ofta.. och det känns som du skriver om mig, så träffsäkert! :P Så bra skrivet, väldigt bra dikt! *gillas*
2005-10-26

  ~mE~
Mycket tänkvärd, men även tragisk.
Mycket bra flyt i dikten, du lyckas sätta rimmen på plats ;)
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Idahoo
Idahoo

Senast publicerade
Kärlekens Land
* Se alla