Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sommar i vintern

Du kom till mig mitt i sommaren.
När jag behövde det som bäst.
Anade det som minst.
Sommarens värme stannar kvar.
Värmer.
Lyser.
I mitt bröst.
Nu mörknar det.
Hösten kommer.
Vintern.
Men du är min sommar i mörkret och kylan.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-10 16:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag fastnade för "du är min sommar"...skönt att bära med sej någon så...
2012-10-21

  vera gade VIP
för tidigt för rättskrivning: raden och patetisk ska de va...
2010-01-11

  vera gade VIP
en fin svit dikter du publicerar här. Den sista rtaden på denna dikt kunde du dock med fördel slopa (för att inte bli papetisk;-)
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP