Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

36 år och underbart pubertal

Jag är 15 år
om idag vore igår

samma svärta
samma smärta
samma klump
samma hopplösa längtan efter något mer

det tar aldrig slut


den sista tiden har jag varit 15 år
och olycklig
tröstlös
förvirrad
suktande

tror på den enda sanna
kärleken
som är du

vem fan vill vara vuxen
när man känner sig som jag?

Idag är jag 15 år
känner du det?




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-11 00:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En dikt som känns :)
Jättebra! :)
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP