Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonbild

Min spegelbild
visar mig just nu,
men i mina ögon
finns det som varit
förr och
ännu tidigare än
förr.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-11 10:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker OM, ärlig text
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Shifra