Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När den jag älskar har åkt.

Ensamheten
känns i tomma lakan.
Frånskildheten
i en ensam hand.

Saknaden syns
i ett frånskilt hjärta
och längtan värker
i en tågbiljett.




Fri vers av enav60618Saror
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enav60618Saror
enav60618Saror