Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min definition

Närhet, ömhet, kärlek, sex
jag har trott
att det är samma sak
men...

närhet när det inre av oss
är tillsammans
av tankar, känslor, vardag

ömhet är omtanken
att vi mår bra
i det vi gör för sig och ihop

kärlek är värme, smältande värme
när vi ser och tänker på varandra

sex…
att vara nära i en kärlekskroppslig kärleksnärhet,

tillsammans ger det
en förunderlig kraft
få förunnat att uppleva.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-11 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra