Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt helvete!

Jag ber till Gud varje dag
...varje stund
...att hans vilja skall ske
...om den kan ge mig dig tillbaka

...annars är allt åt helvete.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-11 22:57



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ja är det inte himmel så är det helvete så sant!
görbra talat!!!hoppas han hör..kanske mej också som ber andra ting fast härrörande dock
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP