Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör någonting!

Snälla du
Stånga mig!
Sparka mig!
Gör någonting!
Hoppa på mig!

Jag måste få veta om jag lever!




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2010-01-12 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP