Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En karta över dig

I mitt hjärta har jag sparat en karta
över dig

jag går fortfarande
på upptäcktsfärd
över naken hud
dina läppar
mjuka kullar
mellan dina lår

men det jag egentligen vill hitta
är ditt hjärta




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-13 08:10



Bookmark and Share


  malin...
Fint!
2010-02-21

    ej medlem längre
tycker OM!
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP