Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden bara kommer och då måste jag ner med dom här


Jag lyssnar på

Jag lyssnar på -
januaridagen som består av
en knarrande kyla

Jag lyssnar på -
en underbar tystnad
vid ett fruset vatten

Jag lyssnar på -
talgoxen som försöker ta
några glada toner över att
ljuset börjar återvända trots
att vinterkylan består
jag hör hur den försöker sjunga
snart är det VÅR

Jag lyssnar på -
vattnet i den varma bassängen
hur den gör under med mina
morgnstela leder

Jag lyssnar på -
delfiners lugnande musik
varje dag ett litet tag

Jag lyssnar på -
min kropp som säger
du måste ut och fotografera
naturen nu

100113




Fri vers av sajo
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-13 12:38



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är lyssnandet som utgör stor del av det som är
det viktiga med livet
det skall man inte ta för givet
2010-01-18

  Larz Gustafsson VIP
jag lyssnar mest på punk, men ibland behöver även jag dessa "ljud av tystnad" (Simon & Garfunkel)
2010-01-13

  aol
underbart
2010-01-13

  Christine Sabel
Jag lyssnar på dig:)
2010-01-13

    ej medlem längre
Härligt!
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

sajo