Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du vara min tjocka filt

Det finns en typ av filt som bara ens mormor och morfar har, den är brun, vit, tjock och tung.
Det är den typen av filt som man får över sig utan att be om det när man har somnat till i soffan i en obekväm ställning efter en middag med mycket potatis och sås.
Det är den typen av filt som känns så skön att få på sig, det är den typen av filt som man inser först efter att man fått den på sig att man visst behövde den för allting känns så mycket bättre när den ligger där vilande över en som ett skyddande, mjukt och tungt ompysslande skal.
Ständigt köper jag filtar i hopp om att finna just en sån där tjock brun och vit en som inte ens skulle passa i mitt hem, men det finns nog bara en och den har mormor och morfar i sin soffa...




Fri vers av E
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-13 16:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tjock är jag, så den kvalifikationen uppfyller jag...
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

E