Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken - "what goes around comes around"

Du stod där naken
öppen
blottade dig
bönföll
törstande

Jag vände bort blicken
ville inte höra
kunde inte se
gick bort från dig
Du stod kvar

När du nu
går till honom
han den andre
han som ser dig
lyssnar

Då står jag här naken
öppen
blottar mig
bönfaller
törstande







Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-13 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin vändning
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP