Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rop och skrik

Ännu en sömnlös natt.
Hoppet är långt bort men ändå så nära så jag kan röra vid det.
Tankarna snurrar. skall dom aldrig ta slut i mitt huvud.?
Dom snurrar så jag håller på att bli galen.
Gud förändra mitt liv, jag skriker till dig i denna mörka natt. Hör du mig?
Förändra mitt liv, nu nu nu. jag kan se det, det närmar sig.

Tårarna rinner för en förändring. det bränns vid kinderna. jag vill ha en förändring nu men en gång innan jag ger upp.
jag skall inte ge upp men det känns så

världen är så vacker, när får jag ta del utav den vackra vackra världen som finns utanför mitt fönster.
jag vill ha de, jag kräver den. jag vill andas den, röra vid den, inte bara genom fönstret.

låt mig få se förändringen innan jag stänger mina ögon.

Hör någon mig?




Fri vers av anji
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-14 02:23



Bookmark and Share


  walborg
Kära fina - hoppas Du kan få en lugn rogivande skön sömn nu i natten som kommer.
2010-01-18

  jörgen g
Tack för att du inte ger upp utan pressar dig igenom ett litet steg i taget! Du är inte ensam och inte ohörd. Den din själ håller så kär är hela tiden vid din sida och håller ömt din hand.
Han säger -Var inte rädd mitt lilla barn! Allt kommer att bli bra! Var modig och var stark en lite tid till! Du ska få se att din kamp inte var förgäves! Du ska snart få komma in i min vila!
2010-01-14

    Nicklas VIP
Sömnlösa nätter är inget roligt.
Du är hörd, och förändring kommer säkerligen!
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

anji
anji