Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöstorm med vålnader

Piskande vind: förblinda mig i natt
när jag vandrar i snöstorm,
från en helt ovärderlig skatt
en kall och dyster gryning tar form.

På gatan ligger en vit lilja
bjuder till värme men frusen till is.
Jag kämpar och kämpar mot min vilja
att vända till ljus och glömma allt dis.

När flingan av snö träffar min näsa
i fjärran jag hör hästarnas hovslag,
i min vålnads skugga kan man läsa
\"Vi kommer aldrig skåda ljusets dag!\"




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 556 gånger
Publicerad 2004-06-24 16:15



Bookmark and Share


  Vinnie
Stämningsfull dikt. I like.
*bokmärker*
2010-02-02

  Henrik
Måste skriva igen helt underbart slut....
och inledning ja hela dikten svallar mig..... tack
2004-06-27

  Josefin
De här är ruskigt bra.
jag är imponerad.
2004-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm