Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack!

Mina älskade stora och små,
ni ger mig mycken kärlek,
jag blir rörd
av tacksamhet att
ni tillhör min närhet
av samhörighet, omtanke
vänlighet och respekt.
Tack för att ni finns!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra