Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan jag hjälpa?

Alla olyckliga själar
som skriker i desperation
av ensamhet, självkritik
saknad och dödsångest,
det gör mig ont,
i själen så ont
att förstå deras skrik
på hjälp.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-14 23:36



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Medmänskligt och vackert.
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Shifra