Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chans...

Att tro på livets möjlighet
när förlamningen finns i kroppen
att se chansen,
istället för risken,
tro på en gyllene
möjlighet
för att bli ödmjuk,
tusenfalt
när benen fungerar igen.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 23:46



Bookmark and Share


    Char-Lee
Oj denna satta en in i en okänd situation.. mkt bra!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Shifra