Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I slutet på februari åker jag och min vän till Teneriffa i 2 veckor och mina leder blir då att må så mycket bättre - underbart


I träden

I träden utanför -
mitt fönster vilar
rimfrosten vit och kall

I träden utanför -
mitt fönster ser jag hur
det flockas med fåglar och
de flyger omkring

I träden utanför -
mitt fönster sitter det björktrastar
som tydligen har övervintrat här

I träden utanför -
mitt fönster förstår jag
att fåglarna längtar till
vårens och sommaren värme

I träden utanför -
mitt fönster dröjer det
ännu ett tag till knopparna
slår ut
då det på vintern blivit slut

100115




Fri vers av sajo
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-15 09:26



Bookmark and Share


  aol
en så härlig ljus bild du målar upp, blev glad
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo